Ny projektlederstilling i Levende Legekultur

Posted: 25 januar

Ny projektlederstilling
Fra årsskiftet har vi måttet sige farvel til Mathilde Brandstrup som vores projektkoordinator i Levende Legekultur. Det er vi kede af, for Mathilde har med sin utrættelige indsats gennem 5 år en stor del af æren for den succes vi indtil nu har haft med både Legeskibet og Levende Legekultur.

Gerlev søger nu en ny, erfaren projektleder til Levende Legekultur, som fremadrettet skal drive indsatsen videre og stå for både videreudvikling og samskabelsen med alle samarbejdspartnere ude i kommunerne. Kender du en, som bør læse stillingsopslaget, så tøv ikke med at dele det – der er ansøgningsfrist søndag den 21. februar:

STILLINGSOPSLAG: ERFAREN PROJEKTLEDER TIL LANDSDÆKKENDE LEGEINDSATS

Vi glæder os til at fortsætte indsatsen!
Som så meget andet i denne tid, er alle vores kursusforløb i Levende Legekultur udskudt for nu. Men indtil vi kan genoptage vores aktiviteter, forsøger vi at udnytte tiden bedst muligt ved at udvikle og forbedre de materialer og ressourcer som skal hjælpe praktikerne i det daglige arbejde med legekultur mellem vores besøg – og så selvfølgelig finde den helt rigtige til projektlederposten.

Vi ønsker jer alle godt mod til at håndtere den kommende tids udfordringer, og vi glæder os meget til igen at kunne mødes og fortsætte det gode samarbejde om en styrket legekultur.

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

Related Posts

Scroll til toppen