Kontakt

Frank Ytting Lambert
Projektleder
Læs mere

Om Frank Ytting Lambert

Ingen kan fortælle en historie så levende som Frank kan. I selskab med Frank tages man på en rejse, både indre og ydre, i et legende univers. Det er en rigtig god egenskab at kunne tryllebinde mennesker, når man som Frank er tovholder på et projekt der jonglerer nogle af landets største kommuner i opgaven med at få bredt en levende legekultur.

For Frank er bevægelse essentielt når noget skal udfordres og udvikles. Derfor inddrager han bevægelser når der skal leges - gerne lidt vildt, for kroppen husker ofte bedre end hovedet gør. Han har udfordret sine egne bevægelser med alt fra dansens verden til fuld spurt i en kajak. Han er en hurtig løber og dygtig gymnast, hvilket ses i hans adrette hop fra det ene undervisningsmodul til det næste.

Når Frank er på en lang køretur til en af landets institutioner er detmed en stor pose lakridse og på passagersædet en bold eller et reb. For med de to ting har han allerede materiale til flere hundrede sjove lege.

Nikolaj Nilsson
Underviser
Læs mere

Om Nikolaj Nilsson

Hvis man slår op i ordbogen under “legesyg” så står Nikolaj der og vinker.

Ingen kan samle børn og unge, eller voksne, som Nikolaj kan. På nul-komma-fem har han inviteret alle med på legen, etableret fælles high five og sikret at alle føler sig som en del af gruppen. Skulle det ske at Nikolaj møder en, der endnu ikke har trænet sit legemod, så kan han stille og roligt få løsnet de korslagte arme og vist at vejen slet ikke er så farlig som man tror. Det er der ikke mange der kan.

Når man møder Nikolaj, er det et almindeligt syn, at han har medbragt sig en gummikylling i baglommen, eller har favnen fuld af fluesmækkere med et stilsigende løfte om, at nogle sjove timer venter forude.

Du er en heldig kartoffel hvis du får Nikolaj som legeinstruktør!

Sofie Wille
Kommunikationsjonglør
Læs mere

Om Sofie Wille

Sofie er Levende Legekulturs kommunikationsjonglør, der spreder ringe i vandet på sociale medier og i medielandskabet.

Som barn var Sofie optaget af at skrive historier og fyldte det ene kladdehæfte efter det andet med storslåede fortællinger. Det gør hun stadig, men i dag med en journalistisk vinkel og stabilt marketing fundament.

Som en erfaren jungleguide navigerer hun gennem det digitale medielandskab og planter de historier, der kan mærkes. For når de dygtige legefolk leger, er det vigtigt at få øje på at det handler om meget mere end leg. Det er det lys Sofie retter dit blik, mod så det vi gør her i Levende Legekultur måske kommer til at gøre en forskel.

Når Sofie ikke sidder ved tasterne eller danser rundt med et kamera og skyder film og billeder, er hun at finde et sted med fødderne i græsset. En god leg for hende er kreativ fordybelse, eller et puslespil på tusind brikker.

phone-handsetmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram