Kontakt

Frank Ytting Lambert
Projektleder
Læs mere

Om Frank Ytting Lambert

Ingen kan fortælle en historie så levende som Frank kan. I selskab med Frank tages man på en rejse, både indre og ydre, i et legende univers. Det er en rigtig god egenskab at kunne tryllebinde mennesker, når man som Frank er tovholder på et projekt der jonglerer nogle af landets største kommuner i opgaven med at få bredt en levende legekultur.

En god leg for Frank er en leg med bevægelse. Derfor inddrager han bevægelser, når der skal leges - gerne lidt vildt, for kroppen husker ofte bedre end hovedet gør. Det er brugbart, når noget skal udfordres eller udvikles - og det er netop her at legen bliver et fantastisk redskab.

Frank har udfordret sine egne bevægelser, med alt fra dansens verden til fuld spurt i en kajak. Han er en hurtig løber og dygtig gymnast, hvilket ses i hans adrætte hop fra det ene undervisningsmodul til det næste.

Når Frank er på en lang køretur til en af landets institutioner, er det med en stor pose lakridser og på passagersædet en bold eller et reb. For med de to ting har han allerede materiale til flere hundrede sjove lege.

Nikolaj Nilsson
Underviser
Læs mere

Om Nikolaj Nilsson

Hvis man slår op i ordbogen under “legesyg” så står Nikolaj der og vinker.

Ingen kan samle børn og unge, eller voksne, som Nikolaj kan. På nul-komma-fem har han inviteret alle med på legen, etableret fælles high five og sikret at alle føler sig som en del af gruppen. Skulle det ske at Nikolaj møder en, der endnu ikke har trænet sit legemod, så kan han stille og roligt få løsnet de korslagte arme og vist at vejen slet ikke er så farlig som man tror. Det er der ikke mange der kan.

Når man møder Nikolaj, er det et almindeligt syn, at han har medbragt sig en gummikylling i baglommen, eller har favnen fuld af fluesmækkere med et stilsigende løfte om, at nogle sjove timer venter forude. En god leg for Nikolaj er nemlig når du bliver overrasket og udfordret undervejs, og i samspil udvikler og skaber noget nyt sammen.

Du er en heldig kartoffel hvis du får Nikolaj som legeinstruktør!

Sofie Wille
Kommunikationsjonglør
Læs mere

Om Sofie Wille

Sofie er Levende Legekulturs kommunikationsjonglør, der spreder ringe i vandet på sociale medier og i medielandskabet.

Som en erfaren jungleguide navigerer hun gennem det digitale medielandskab og planter de historier, der kan mærkes. For når de dygtige legefolk leger, er det vigtigt at få øje på at det handler om meget mere end leg. Det er det lys Sofie retter dit blik, mod så det vi gør her i Levende Legekultur måske kommer til at gøre en forskel.

Når Sofie ikke sidder ved tasterne eller danser rundt med et kamera og skyder film og billeder, er hun at finde et sted med fødderne i græsset. En god leg for hende er kreativ fordybelse, eller et puslespil på tusind brikker.

Helle Dyrløv Madsen
Leder af Kommunikation, Fundraising og Partnerskaber
Læs mere

Om Helle Dyrløv Madsen

Ved alle gode lege er det rart at der er mindst een som har læst bagsiden af spilleæsken. Det har Helle, og som daglig leder af Center For Leg og Bevægelse er hun vores alle sammens spilmester.

Helle formår at samle alle tråde, løse ideer og nye påfund til strategiske initiativer, der hjælper os med at komme ud i verden og styrke legekulturen.

Helle balancerer fundraising, partnerskaber og kommunikation - altid med en velduftende kop the ved hånden.

Sofie Olsen
Projektmedarbejder og underviser
Læs mere

Om Sofie Olsen

Med Sofie får man er en solstråle af energi, der både har taget klovnekursus og er en ferm akrobat. I Levende Legekultur er hun matros af Legeskibet og en af vores dygtigste undervisere og legeinstruktører.

Sofie elsker at lege med dem der kan lide at lege - men endnu mere, med dem, der ikke kan. For her kan hun få lov til at rykke på noget. At erstatte frygt og usikkerhed med en redningskrans af leg og bevægelse er et af hendes fineste tricks.
Når Sofie ikke sætter gang i legen på landets skoler og institutioner, bevæger hun sig på gangene på KU hvor hun er ved at tage en kandidat i Idrætsvidenskab, efter sin uddannelse fra AFUK (Akademiet for Utæmmet Kreativitet) hvor hun har læst Cirkus og Scenekunst.

Man ved aldrig hvad der kan ske når Sofie er instruktør, men een ting er sikkert - det bliver sjovt!

Lars Hazelton
Højskolelærer, projektleder og seniorkonsulent
Læs mere

Om Lars Hazelton

Lars er vores solide ballast af erfaring og viden, og så er han een af grundlæggerne bag Legeparken. Gennem flere end tredive år har Lars formet, fremmet og skabt det fundament vi alle arbejder ud fra.

Der findes ikke en leg Lars ikke kender, eller et menneske, der ikke får lyst til at lege efter at have mødt Lars. Hans greb på børn, unge, ældre er betagende. Han kan samle, forme og finde en fællesnævner, uanset hvilken gruppe han står overfor.

Senest har han skabt og forankret en revolutionerende metode med HandiLeg, som er et socialt og pædagogisk redskab til at fremme fysisk aktivitet i hverdagslivet for mennesker med udviklingshæmning, der i dag er en fast del af hverdagen for borgere i syv kommuner.

Fælles for alt hvad Hazelton rører ved er at bevægelsesglæde bliver skabt og alle inkluderes og er aktivt med.

Heidi Maiko Yoshida Pedersen
Projektmedarbejder og underviser
Læs mere

Om  Heidi Maiko Yoshida Pedersen

Heidi har en kandidatgrad i idræt fra Københavns Universitet, men hun har også læst Cirkus, Dans og Danspedagogik. Derfor er der fuld fart på leg, dans og bevægelse, når Heidi tager styringen. Heidi sejlede sin vej til Gerlev via projekt Legeskibet, hvor hun faciliterede leg og bevægelse i havnebyer i hele Danmark. Siden har hun sat leg på dagsordenen som projektleder og underviser, som en fast del af det kreative team her på Gerlev Center for Leg & Bevægelse.

Heidi trives i en hverdag med stor alsidighed og afvekslende arbejdsopgaver, og hun har stort bælte i at gribe de opgaver, som kommer ind fra højre og kræver jonglering af faglig dybde med en legende tilgang.

Glæd dig til en fantastisk workshop, kursus eller forløb, når Heidi dukker op med sit smittende smil - og med al sandsynlighed en ny fælles dans.

Få et løft i legekulturen i jeres kommune. Bliv ringet op og lad os tage en snak.

phone-handsetmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram