Mød den nye generation legemodige unge fra Giv Et År

februar 14, 2023
Hvad sker der hvis unge mennesker har mod på at sætte sig selv i spil og lege?
Vil det give dem mere mod på at skabe en forandring, der hvor de er?
Turde gå forrest med nye idéer? 💡
I hvert fald giver det en fremdrift hos de unge som vi kan se glimt af allerede efter et par dage med Giv Et År initiativet

For hvis du tør at give dig hen til leg, så tør du måske også at forandre.

I sidste uge havde vi besøg af en gruppe unge, der skiller sig ud. De tager aktive initiativer til at være med til at forme det samfund de er en del af.

De vil sætte et aftryk her i verden og det kræver mod.

Derfor er de nu kommet i træning hos Levende Legekultur
For ved at få redskaber til leg styrker de deres mod til at tage ordet, skille sig ud, være i fokus, gå forrest med en idé.

De dygtige instruktører Frank LambertSofie Amalie Hjortgaard Olsen og Nikolaj Nilsson hjælper på vej med at give sig hen til legen og samtidig forstå processerne bag.

Bevillingen til de unge sker gennem Giv-Et-År. Et projekt støttet af Lauritzen Fonden og Tuborgfondet , der handler om at lade unge rive et år ud af kalenderen og blive klædt på til at få indflydelse. Formålet er at spire et større demokratisk handlemod hos den unge generation og løber frem til 2025.

Vi er stolte af at være med i forløbet og glæder os over de unges evne til at tage legen til sig

Er du blevet nysgerrig på Giv Et År så klik videre her

 

phone-handsetmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram