Ny medarbejder i Levende Legekultur

november 2, 2020

Heidi Maiko er ny medarbejder hos Gerlev Center for Leg & Bevægelse og skal være med til at udvikle og undervise i Levende Legekultur. Heidi er uddannet cand. scient. i idræt fra København Universitet og har tidligere undervist i projekt, Legeskibet. Vi er stolte og glade for at have Heidi med på holdet.

Det vidunderlige i legen er de utrolige øjeblikke hvor vi søger hinandens øjne og griner i fællesskab, af og med hinanden. Jeg samler på den slags øjeblikke både i mit arbejde og privatliv”. 

Heidi Maiko

Hvorfor Gerlev Center for Leg & Bevægelse?
Jeg sejlede min vej til Gerlev via projekt, Legeskibet. Her påmønstrede jeg i 2016, hvor jeg faciliterede leg og bevægelse i havnebyer i hele Danmark. Med Legeskibet blev jeg hurtigt en del af et stærkt, kreativt fællesskab på Gerlev. De alsidige og afvekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med nytænkende og kreative mennesker gør, at jeg stadigvæk bliver udfordret og tager ved lære. Således er Gerlev og jeg et fantastisk match, hvor der altid er mange bolde i luften, men også plads til nye idéer og initiativer. Min nysgerrighed og kreativitet er på arbejde her - og det er nogle af de allervigtigste energier som jeg kan dyrke på Gerlev.

phone-handsetmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram