Lauritzen Fonden

“I Lauritzen Fonden tror vi på, at leg er en væsentlig forudsætning for at sikre børns trivsel og livsduelighed”
Inge Grønvold, direktør i Lauritzen Fonden

Lauritzen Fonden udspringer af et af Danmarks ældste rederier, J. Lauritzen, og fonden er forankret i det maritime Danmark. Fonden er en erhvervsdrivende fond, der yder støtte til almennyttige aktiviteter, og fondens målsætning er, at flere børn og unge, der lever i fattigdom, bliver inkluderet og bedre rustet til at være bidragende medborgere i fremtidens Danmark.

Fokusområder
Med fokusområderne trivsel og dannelse støtter fonden initiativer og projekter, der faciliterer udsatte børn og unges vej ind i uddannelse og beskæftigelse. Uddelingsstrategi – vision og målsætning Lauritzen Fondens uddelingsstrategi tager udgangspunkt i fundatsen og en vision om, at understøtte udsatte børn og unges muligheder for at blive aktive medborgere.

”Leg gør os nysgerrige, kreative og robuste. Leg former og danner os og er en forudsætning for, at vi som mennesker og dermed samfund udvikler os. Derfor glæder det os, at vi med indsatsen Levende Legekultur nu får mulighed for at arbejde videre med Legeskibets vision om at udbrede legekultur, og at vi herigennem får stillet skarpt på legens betydning for børn og unges sociale og kulturelle dannelse” udtaler Jens Ditlev Lauritzen, formand for Lauritzen Fonden.

LEVENDE LEGEKULTUR


Projektleder
Frank Ytting Lambert
 frank@gerlev.dk

(+45) 5458 6171
info@levendelegekultur.dk

LAURITZEN FONDEN


Tranegårdsvej 20
2900 Hellerup
(+45) 3396 8425
kontakt@lauritzenfonden.com

GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE


Center for leg & bevægelse
Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse
(+45) 5858 4065
gerlev@gerlev.dk

TILMELD NYHEDSBREV


Scroll til toppen