Levende Legekultur samarbejder med kommuner i hele landet

Holbæk

Legekultur i fritidslivet

I Holbæk Kommune har vi fokus på at styrke Legekulturen på tværs af daginstitutioner, skoler, SFO’er, klubber, idrætsforeninger, boligområder og familiernes hverdag. Indsatsen er fokuseret omkring to områder i Holbæk: Tuseområdet og området omkring Absalon Skolen i Holbæk by.

Læs mere

Aalborg

Legende bevægelseskultur

I Aalborg er det treårige samarbejde målrettet at styrke legekulturen for børn i dagtilbud og styrke en legende bevægelseskultur for unge i kraft af et partnerskab med Ungdomsskolen.

Læs mere

Slagelse

Overgang fra dagtilbud til skole

I Slagelse Kommune fokuserer vi på den gode overgang fra dagtilbud til skole, og vi har gennem indsatsen arbejdet i ikke mindre end tre byer: Skælskør, Korsør og Slagelse.

Læs mere

Esbjerg

SMART skolestart

Leg skal være et bærende element i SMART skolestart mellem daginstitutioner og folkeskole. I udvalgte daginstitutioner har vi fokus på at give det pædagogiske personale praktisk erfaring med lege, som de giver videre til børnene. Legen skal leve videre i skolen og den skal understøttes som en naturlig del af dagligdagen.

Læs mere

Helsingør

Leg på tværs af institutioner og boligområder

Helsingør vil have mere leg og ønsker at blive klogere på hvad leg er og hvad leg kan. Derfor har vi fokus på legens potentiale, som genopfriskes og styrkes i udvalgte daginstitutioner, folkeskoler og boligområder med henblik på at øge fællesskabsfølelsen samt åbne boligområderne op udadtil.

Læs mere

Få et løft i legekulturen i jeres kommune. Lad os tage en snak

phone-handsetmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram